66-річний російський співак і фанат Путіна Олександр Сєров часто ділиться з шанувальниками кадрами зі своєї особистої та професійної життя. На цей раз він вирішив показати архівний знімок з Ігорем Крутим.

Фотографію з далекого 1977 року він опублікував в Instagram.

"Нещодавно Ігор Крутой згадував стрімкий злет нашого тандему в 1987 році, коли одного разу вранці після ефіру пісні "Мадонна" у програмі "До і після півночі" ми прокинулися знаменитими", — написав у соціальній мережі Олександр Сєров.

Крім того він опублікував і більш ранні фото, на яких вони сидять на лавці. Вони, за твердженням співака, були зроблені на 10 років раніше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"А ось ці фото зроблені ще років на десять раніше. В той час ми з Ігорем, сидячи на лавочці, могли тільки мріяти про те, щоб приїхати в Москву і стати трохи знаменитими…", — додав артист.

Одним з перших на публікацію в коментарях відреагував Ігор Крутий.

"Очманіти, у мене немає цих фото. А які в мене бакенбарди. А скільки ще попереду…", зазначив він.

Олександру Сєрову заборонили в'їзд в Україну після того, як він відвідував аннексированный Крим.

"щодо Сєрова Олександра Миколайовича, 24.03.1954 р., за фактом порушення правил перетину державного кордону України і порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України і виїзду з неї, а саме відвідування території АР Крим, проінформована Державна прикордонна служба України", - сказано в повідомленні СБУ.

При цьому в Центрі "Миротворець" запевняють, що російські артисти Валерій Сюткін і Олександр Сєров не мають шансів потрапити в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, епатажний любитель Криму Сєров зібрався заспівати в Києві, в СБУ спантеличили відповіддю.

Як повідомляв Знай. ua, Малінін зрікся рідної дочки і тепер піде під суд.

Також Знай. ua писав, що скандальному російському співакові Сєрову дозволили виступати в Україні.