Примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі та випадковостей на її життя. Відповідне відео, зняте ще на початку кар'єри знаменитості, з'явилося на сторінці Пугачової в Instagram.

"Життя — це ланцюжок випадковостей", - лаконічно підписала короткий відеоролик Алла Пугачова.

Алла Пугачова і Максим Галкін, скріншот: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, скріншот: Instagram

Примадонна дала інтерв'ю, в якому журналістка запитала її, чи велику роль у житті Алли Борисівни грає випадок та доля. Артистка зробила спантеличений вигляд і впевнено заявила:

"У кожної людини ж є доля і у якої обов'язково якусь роль грає випадок. І взагалі, по-моєму, життя — це випадок. Сталося так, що я народилася у 1949 році. Сталося так, що ви народилися. А далі вже ланцюжок випадковостей і випадків. Це й називається життя.", - сказала вона. Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Під постом Алли Пугачової коментують: "Мудра жінка", "Розумна жінка, прекрасні фрази", "Тут вона особлива! І завжди розумна!", "Випадковості не випадкові!".

Коментарі, скріншот: instagram.com/alla_orfei
Коментарі, скріншот: instagram.com/alla_orfei

Коментарі, скріншот: instagram.com/alla_orfei
Коментарі, скріншот: instagram.com/alla_orfei

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака. Про це повідомив прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін. Новака підозрюють в корупції, управлінні організованою злочинною групою і відмиванні грошей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.