Відома українська співачка похвалилася спекотними знімками з відпочинку на Чорному морі і розповіла, що вона знову вливається в роботу - попереду у неї зйомки у новому фільмі.

Відповідні світлини знаменитість оприлюднила на власній Instagrm-сторінці.

Так, на світлинах 25-річна Гросу відображена в альтанці на березі Чорного моря. Водночас вона одягнена в чорний та сексуальний купальник та сонцезахисні окуляри.

"Спасибі, Одеса, за сонячний прийом. Попрацювали, тепер можемо відпочити", - підписала свої літні фото виконавиця.

Фото з допису

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А вже через кілька годин Гросу знову порадувала шанувальників морськими знімками, але вже цього разу кардинально іншими.

Зокрема, на них співачка стоїть у воді та одягнена в купальник бузкового кольору на фоні фіолетового заходу сонця.

"Подумки гріюсь промінчиками сонця і морською хвилею, але знову пора повертатися в роботу. З сьогоднішнього дня у мене стартують зйомки в картині", - похвалилася артистка.

Фото з допису

До слова, Аліна Гросу — лауреат I премії "Пісенного вернісажу", постійний гість на новорічних виставах в Палаці України і на концертах Міжнародного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла, що вибирає вбрання "під колір настрою"

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу показала своє "таємне кохання".

Також Знай.ua писав, Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.