Бурак Озчивіт – популярний турецький актор, який отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча", оприлюднив унікальну світлину, чим приємно здивував шанувальниць.

З'явився даний знімок в Instagram, де останній вже встиг зібрати чималу армію фанатів завдяки зйомкам в драматичному серіалі "Величне століття", який так гаряче прийняли в Україні.

Так, на фото Озчивит зображений на тлі красивого морського пейзажу та удає, що ніби замислився над чимось вкрай важливим. Водночас він одягнений у світлу сорочку та капелюх, який і захищає актора від палючого сонця.

Фото з допису

Хоча і знаменитість не підписав свою фотографію, фанати почали активно обговорювати його публікацію, засипавши компліментами в коментарях. А й воно не дивно чому, завдяки зовнішнім даним та успішній акторській кар'єрі, Бурак надзвичайно популярний серед жіночої аудиторії. За кожним кроком привабливого і харизматичного турка спостерігають понад 15,1 мільйона підписників.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак, варто зауважити, що наразі актор одружений з Фахріє Евджен, з якою він познайомився під час зйомок в "Корольок – пташка співоча". Так, екранна любов переросла в особисті стосунки акторів. А вже через деякий час у подружжя Озчивітів народився первісток - Каран. Після пологів дружина Бурака набрала чимало зайвої ваги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.