Багато шанувальників пам'ятають пристрасний роман Дейнеріс Таргаріен і Джона Сноу в "Грі престолів". Однак, про особисте життя головної зірки серіалу Емілії Кларк відомо не так багато.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram 33-річна актриса досить часто ділиться з шанувальниками селфі, професійними кадрами, фотографіями своєї такси, але не особистими знімками.

Днями папараці зловили Емілію на зустрічі з вірогідним коханим, помічником режисера Томом Тернером у Лондоні.

На фото, яке опублікувало видання Daily Mail, можна помітити, як Том щось емоційно розповідає. Між тим актриса в білій сукні вигулює собаку й уважно слухає бойфренда.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Емілія Кларк з бойфрендом, фото Daily Mail
Емілія Кларк з бойфрендом, фото Daily Mail

Емілія Кларк з бойфрендом, фото Daily Mail
Емілія Кларк з бойфрендом, фото Daily Mail

Емілія Кларк з бойфрендом, фото Daily Mail
Емілія Кларк з бойфрендом, фото Daily Mail

"Емілія і Том дійсно разом, він дуже захоплений нею. Хлопець звик тусуватися з акторами A-листа, така вже в нього робота", - поділився подробицями інсайдер.

До речі, ходять чутки, що закохану парочку дуже зблизила любов до домашніх улюбленців. Всього пару місяців тому Кларк розповідала, що в неї нікого немає. І, швидше за все, вона вибере для пари когось, хто не пов'язаний з акторською діяльністю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно у мережі з'явилося фото щасливої Емілії Кларк, яка вигулює улюблену таксу Теда в Лондоні, і грає з нею в м'ячик. Здивований вираз обличчя актриси на фотографіях захопив шанувальників по всьому світу.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зачарувала мережу своїми фото, зробленими під час фотосесії для Harper’s Bazaar. Побачити кадри зі знаменитістю можна в номері глянцю за травень і червень. На фотографіях Кларк позувала в нарядах від Dolce&Gabbana.

Також портал Знай.uа писав, що Емілія Кларк знялася в кримінальній драмі "Фатальна зв'язок" (Above Suspicion), в якій присутня велика кількість еротичних сцен.