У мережі українці різко відреагували на досить скандальний виступ дуету "Кролики". Відомо, що артисти заспівали пісню, яку вирішили наповнити іронією і так званим гумором. Гумористи заспівали пісню про "Острів невезіння", де потрібно скасувати "майдани".

Про це стало відомо завдяки публікації користувача мережі Олексія Пронози в Facebook.

Дует "Кролики", фото: Vsefz
Дует "Кролики", фото: Vsefz

"Сьогодні, ці, з дуету "#Кролики" вмерли для мене як артисти! Двоє ватних мудаків заспівали пісню: "Острів невезіння". Цитати з пісні:

''Весь покрытый флагами, абсолютно весь, Остров невезения у Европы есть.''

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

''Что они ни делают, не идут дела, Видно в революции их мама родила. Видно на майдане их мама родила, Что они ни делают, не идут дела.''

''Поделили остров на Запад и Восток, Поделили остров вдоль и поперёк. Видно революция не пошла им впрок.''

''Вроде не бездельники и могли бы жить, Им бы революции взять и отменить. Им бы майданы взять и отменить''.

Цю пісню, у прямому ефірі співали на каналі Медведчука. А потім це послухає глядач 112 каналу і буде ходити по квартирі й співати: "Їм би майдани взяти і відзначити!". Як вам антинациональное шоу?" - пише Олексій Проноза.

Публікація Олексія Пронози, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Пронози, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, у січні ми писали про те, що виступ російсько-українського гумористичного дуету Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнка "Кролики" скасували у Броварах і ще декількох містах України. Їх звинувачують в українофобії та участі в ефірах пропагандистських каналів Росії.

"Кролики" планували тур містами України в лютому 2020 року. У Броварах його анонсували 24 лютого в міському культурному центрі "Прометей". Афіші висіли на центрі, а на сайті "Карабас" можна було придбати квитки, однак через пару днів афіші зникли, а на сайті кнопка "купити" змінилася на "продано". На концерт не продали жодного квитка. Відомо, що керівник компанії-організатора виступів "Кроликів" підтвердив, що концерти в Броварах, Фастові та Центральній Україні скасували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова повірила в містику ще до знайомства з Кіркоровим, зізнання молодої Примадонни: "Ланцюжок випадковостей".

Як повідомляв Знай.uа відома акторка Куриленко потрапила в "полон" до озброєних терористів: "Це незабутньо".

Знай.uа писав, зірка "Гри престолів" Емілія Кларк вперше показала красеня-бойфренда.