Українська поп-діва Тіна Кароль в інтерв'ю розповіла про свої враження від "Слов'янського базару у Вітебську", а також про те, який зміст вона вкладає у збереження традицій і саме поняття національної ідентифікації. Чиїм було рішення заспівати на білоруській мові? Відео опублікували на фан-сторінці Кароль в facebook.

Кароль, фото facebook
Кароль, фото facebook

На короткому ролику Тіна пригадала, як була ще студенткою і її виступ тоді на "Слов’янському базарі" зняли з програми. Для неї це було вкрай боляче, адже виступити там було її заповітною мрією. Тоді Тіна знайшла маленьку церквушку на території, вона змінила все її життя.

"Тут у вас є церквушка маленька. Я обов’язково її маю відвідати. Це моя традиція. Я кожен свій приїзд молюсь і загадую, прошу про свої мрії і бажання і вони здійснюються, тому і вам рекомендую", - загадково сказала Тіна, сплюнувши про всяк випадок.

Тина Кароль о "Славянском базаре", песне на белорусском языке, мечтах и мотивации. Интервью ОНТ

Интервью с популярной украинской певицей Тиной Кароль! Артистка рассказала о своих впечатлениях от "Славянского базара в Витебске", а также о том, какой смысл она вкладывает в сохранение традиций и само понятие национальной идентификации. Чьим было решение спеть на белорусском? Смотрите видео!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door ТИНА КАРОЛЬ op Maandag 20 juli 2020

За словами Тіни - це не звичайний храм, а криниця енергії, чистоти, особливе місце. Загалом, з того часу все налагодилось. Більше її виступи з програми не знімають.

"Вітебська земля особлива - вона народжувала багатьох зірок. І в цьому році теж засяє дві зірки - велика і маленька", - сказала Кароль.

За її словами, молодому виконавцю дуже важливо виступити на великій сцені, щоб відчути свої сили і зрозуміти, чи може він бути конкурентоспособним. Конкуренція робить із меломана бійця.

"Наша історія дуже багата. Прийшов час повернутись до своїх першоджерел. Знати свою самоідентичність - означає знати, що в тебе є фундамент. Коли у нації є культурний фундамент, це найміцніша, впевнена в собі і нація довгожителів", - додала Тіна.

До речі, Тіна Кароль сказала, що вперше заспівала на білоруській мові саме у Вітебську.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль злетіла у повітря, натовп завмер від подиву: "З Україною в серці".

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.