Легендарний Борис Давидян, шансоньє і друга половинка дуету "Боки і Жоки", помер у Лос-Анжелесі (США). Йому був 71 рік. У відомого артиста були серйозні проблеми з легенями. Співак помер після тривалої хвороби.

Співак Боки був легендою кавказького шансону. Повідомлення про його смерть з'явилися у вірменському сегменті соцмереж. Зокрема, сумну новину на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Ваге Казарян.

"Спочивай з миром, Боки… Дуже шкода...", - написав він.

Скріншот: facebook.com/vahe.ghazaryan.923
Скріншот: facebook.com/vahe.ghazaryan.923

Ваге Казарян повідомив кореспонденту Sputnik Вірменія, що дізнався про смерть Боки від друзів, які проживають у США. За його словами, а артиста були проблеми з легенями, він помер після тривалої хвороби у віці 71 рік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Співак Ара Мартиросян, який теж проживає в Лос-Анджелесі, написав на своїй сторінці в Instagram зворушливий пост. "Помер дядько Бока. Світла пам'ять, дідо Джан", - написав він.

Борис Давидян, скріншот: YouTube
Борис Давидян, скріншот: YouTube

Бока є автором-виконавцем десятків пісень, серед них такі хіти, як "Доля воровская", "Цавт танем", "Джана" і т.д. Свій перший музичний альбом він записав у 1972 році. Часто його називають "класиком шансону".

З 1995 року Бока з сім'єю переїхав в Лос-Анджелес. У нього дружина, син, дві доньки і четверо онуків. Один з них — співак Жока, який часто виконує пісні дідуся.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова повірила в містику ще до знайомства з Кіркоровим, зізнання молодої Примадонни: "Ланцюжок випадковостей". Примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі та випадковостей на її життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.