Блогерша Настя Булгакова стала об'єктом негативу в соціальних мережах. Причиною стали відверті фото дівчини в соціальних мережах. У мережі її називають правнучкою легендарного письменника Михайла Булгакова.

Знімок з голою спиною блогерши з'явився в Instagram.

Шанувальники не тільки робили компліменти, але і зауваження. Деяких обурило те, що правнучка відомого письменника дозволяє собі виставляти напівголі фото.

"А че на мітлі не полетіла?","Вау, та ти прям косплеишь персонажа свого прадіда. Сильно. Гідно поваги", "Красива", "Прадід у труні перевернувся", " Розпуста. Ганьба", "Добре, що дід не дожив", - пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знайшлися в мережі і користувачі, які захистили Настю і її право публікувати в соціальних мережах будь-які фотографії на свій смак.

"Це її справа, що і як робити. Якщо її прадід відомий — вона повинна бути скромною? Ходити в довгих сукнях, де не видно фігури?", "Я скажу одне: люди можуть робити те, що вони захочуть, і яка різниця, чиї вони онуки?", "Блін, хлопчики знову ущемились, вони-то думають, що жіночі груди існує тільки для того, щоб показувати їм!", - пишуть захисники.

Однак не все було так категоричні і навіть згадали, що сам Михайло Булгаков не був ідеальним і безгрішним. Відомо, що письменник довгий час вживав морфій, в тому числі і з причини залежності. Він навіть описав свої переживання в знаменитому оповіданні "Морфій".

"Прадід, вживала морфій, ага, перекинувся", "Прадід був ще той веселун. Схвалює онуку 100 відсотків", - пишуть користувачі.

З'явилися також припущення, що Настя просто косплеит головну героїню роману Булгакова Маргариту. Вона прилетіла на мітлі на бал сатани голою.

"У нього Маргарита гола на мітлі летіла, камон", "Вона готується до балу у Воланда, от дурні, так нічого і не зрозуміли", - говорять користувачі.

Проте можливо дівчина просто прикидається правнучной знаменитого письменника і у Булгакова своїх дітей не було. Єдиний, хто міг би називатися спадкоємцем Булгакова – прийомний син його третьої дружини. Користувачі мережі припустили, що блогерша Настя не має ніякого відношення до зіркової сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила, сусіди сходять з розуму.

Як повідомляв Знай. ua, потойбічні сили поряд з Роксоланою, з Сумської стався містичний випадок прямо на сцені.

Також Знай. ua писав, що "Майстер і Маргарита" по голлівудськи, режисер "Великого Гетсбі" екранізує нову версію роману Булгакова.