Відомі українські тренерки Аніта Луценко та Юлія Богдан розповіли про нову програму. Як стало відомо Знай.uа з власних джерел, разом з дієтологом проєкту Лорою Філіповою вони створили пакет "Харчування" на програмі WOWBODY slim.

Пакет "Харчування" підійде для тих, хто готовий перейти на здорове харчування, знизити вагу не за допомогою дієт, а повноцінно і ситно харчуючись, перестати хворіти і думати, що ж приготувати завтра.

Аніта Луценко, фото прес служби
Аніта Луценко, фото прес служби

У пакет входять:

  • прості схеми їжі на день;
  • рецепти;
  • списки продуктів в супермаркет на тиждень;
  • цікава інформація про тіло і їжі;
  • контроль ваги та обсягів;
  • досягнення бажаних цілей по кг і пружності.

"Правильне харчування — це основа здорового і красивого тіла. Не можна здорово харчуватися і при цьому мати зайву вагу. Успіх на 80% залежить від їжі і тільки 20% від тренувань. Якщо є бажання в купальнику бути вау, а тим більше немає можливості тренуватися, то без орієнтирів по харчуванню ніяк", - коментує Аніта. Аніта Луценко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Аніта Луценко, фото прес служби
Аніта Луценко, фото прес служби

Тренери пропонують 336 рецептів та два відеотренування у подарунок. Програма відкривається на 12 тижнів, проте доступ до рецептів залишається дійсним і після проходження. Тренери запевняють, що цього часу цілком вистачить, щоб позбутися целюліту, роздутого живота, повних рук і галіфе.

За час проєкту можливо скинути близько 13 кг жиру. А щоб учасники не втрачали мотивацію, на програмі будуть також корисні рекомендації. Зокрема, це книги, фільми, завдання. А зробити заміри, відстежити і порадіти своїм досягненням можна в особистому кабінеті.

Аніта Луценко, фото прес служби
Аніта Луценко, фото прес служби

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Домашні вареники з сиром традиційно відносять до української кухні, їх готують не лише з сирною начинкою, але і з картоплею, капустою або вишнею. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо. Рецепт хороший також і тим, що приправа зберігається поза холодильником, у прохолодному приміщенні.