Сніжана Бабкіна відома не лише як продюсер і концертний директор Сергія Бабкіна, але і як його кохана жінка, “штурман” по життю і мама його чудових дітей. Бабкіна активно веде Instagram, в якому часто ділиться зі своїми читачами своїми поглядами на життя, в тому числі сімейне, і відносини. Орієнтовані на традиційні цінності і любов до чоловіка життєві погляди Бабкіної дещо суперечать модній в наші дні філософії самодостатності і фемінізму. Тому такі пости, як сьогоднішній, викликають бурхливу дискусію.

“Все в нашому світі існує у парі - Він і Вона, чорне і біле, день і ніч, холодне та гаряче, добре і погано, плюс і мінус, добро і зло, і т. д. Це не я придумала. Так задумано природою🌱Жінка не може розвивати свою Жіночність без Чоловіка!! Це лише гра в одні ворота і обман самої себе! Жіноча глибина пізнається у відносинах! Жіночій енергії потрібно вільно текти і «віддаватися» Чоловікові. Ви можете мені скільки завгодно говорити - Я й сама розвиваюся, займаюся, подорожую і т. д. І мені ніхто не потрібен... Подорожі, знайомства, тусовки і т. д. - це все класно, але!!! Коли ти приходиш додому, лягаєш в ліжко, а там немає любові, то вашому Жіночому триндець!☹️ Тому ці зовнішні фактори мені не цікаві. Якщо чоловік один, у нього відсутня цілісна картина світу🌍 А тепер прошу обговорити цю тему👇🏻 Мені важливо, як думають в цьому напрямку Мої подписчицы🙏🏻 Тільки не отмалчивайтесь! І прошу не переходити на особисті образи🙏🏻 ( вчора таке було)”, Сніжана Бабкіна

написала Сніжана Бабкіна.

Кохана дружина музиканта обожнює увагу і не соромиться залучати її до себе, розміщуючи у себе досить "гарячі" пости. Природно знайшлися жінки, які стали критикувати знаменитість за її точку зору. Однак якщо вже людина знайшла своє місце в житті, і якщо його непохитні позиції, то навряд чи стороння критика може вплинути на стан речей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мріяв з дитинства", - Сергій Бабкін креативно привітав дружину з 35-річчям, таке захоче кожна

Як повідомляє портал «Знай.ua» Куди там Волочкової, - Сергій Бабкін перетворився у балерину, справжній "рожевий" лебідь

Також «Знай.ua» писав, що Дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію одиноким серцям, - як розпізнати справжню любов

Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетний кадр, відпочиваючи з чоловіком посеред зеленого саду у Львівській області. Так, красуня вирішила поміркувати на тему реінкарнації і заспокоїти самотні серця, які ще не знайшли свою любов. Артистка наголосила, що вірить в незвичайну теорію - кожен з нас прийшов у цей світ не сам, а з парою, однак не варто переживати, якщо поруч все ще немає "того самого" людини.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.