Нещодавно в Україні з'явився перший Tik-Tok House. Він називається Топ Тім (Top Team House). Тік-Ток Хаус, це будинок, де живуть і знімають свої ролики популярні блогери. У Топ Тім знаходяться такі інтернет-знаменитості як Олег Машуковский, Анна Трінчер, Олександра Кузьменко, Іра Кудашова, Comedy Girl (lianayel), Мкфакр, Єгор Jagr і Voloshyn. У гості до дітей завітала повеселитися і позніматися співачка і дружина Потапа Настя Каменських. Відповідні відеоролики з'явилися на сторінках хауса в Instagram і, власне, TikTok.

@top_team_housee

ПОПУ КАК У... (т9) 👇🏽 @nkofficial #topteamhouse

♬ оригинальный звук - top_team_housee

У свою чергу, Настя поділилася враженнями від візиту на своїй сторінці в Instagram. Їй припала до душі зустріч з вибуховими та креативними хлопцями, разом вони записали кілька відеороликів.
В “Шапці” свого Instagram-аккаунта учасники хауса обіцяють - “Ти в нас вкрашишься”. І Каменських, здається, вкрашилась по самі кучерики. Її пост висловлює захват і радість від проведеного з хлопцями часу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Обожнюю відкритих, енергійних і креативних людей, які люблять жартувати і завжди йдуть по життю з посмішкою😍 Провести цілий день з такими людьми - це нереальне задоволення! 🔝

@top_team_houze - спасибі, що запросили і спасибі за такий крутий день разом!

You are real #TikTok superheroes 😄🤩

до Речі, заходьте на наші з хлопцями TikTok сторінки і дивіться, які круті відео ми назнімали! 😘", - написала Настя Каменських.

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася в любові, але не Потапу.
Нещодавно Каменських опублыкувала гарячий кадр, показавши, як проходять вихідні. Вона позувала на тлі мальовничих пейзажів української природи. При цьому Настя не упустила можливості запалити струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

"Mother Nature🌾love my Ukraine", - зізналася в любові до Україні Каменських.

Як повідомляв портал Знай.иа, Настя Каменських приголомшила змінами фігури

Також Знай.иа писав, Настя Каменських видала секрет ідеальних відносин з Потапом.