Онука актриси Катрін Деньов Ігора Вадима заарештували за підозрою в зв'язках з мафією. За попередньою інформацією, він займався підробкою та розповсюдженням купюр номіналом в 50 євро.

32-річного Ігора Вадима заарештували у Франції. Його підозрюють у зв'язках з італійською мафією та фальшивомонетництві. Про це повідомляє The Daily Mail.

Онук знаменитої Катрін Деньов став одним з 44 осіб, затриманих по всій Європі в рамках операції Європолу "Нерон" із припинення діяльності клану каморри, який займався виробництвом і розповсюдженням підроблених купюр номіналом в 50 євро.

На території Франції було заарештовано трьох осіб: крім Вадима, це також громадянин Франції італійського походження і громадянин Італії, який вважається одним з мафіозних босів.

Розслідування почалося в жовтні 2017 року. З цього моменту в рамках операції правоохоронці вилучили фальшиві банкноти на 9,9 мільйона євро, 8,3 мільйона євро в справжніх купюрах і різноманітні цінності вартістю близько 10 мільйонів євро.

Роль Ігоря Вадима у злочинній організації наразі офіційно не озвучена. Йому загрожує екстрадиція до Італії і суд.

Ігор Вадим - онук знаменитої актриси Катрін Деньов. Він є сином 57-річного Крістіана Вадима, народженого у стосунках Деньов зі знаменитим французьким режисером Роже Вадимом.

Повідомляється, що Ігор Вадим був дуже близьким із бабусею і часто супроводжував її під час різних появ на публіці.


Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще