Батьки загиблої блогерки Насті Тропіцель зіткнулися зі справжнім цькуванням. В першу чергу, “постаралася” сім'я Лебедєвих. Ці люди прихистили у себе Настю, коли та приїхала на Балі.

Лебедєви розповіли журналістам про обставини загибелі Тропіцель та розповіли про проблеми у відносинах покійної блогерши з рідними батьками. Вони розповіли, що у Насті і її батьків були серйозні розбіжності, що стосуються фінансових питань. За словами Лебедєвих, буквально за кілька годин до події, дівчина посварилася з батьком, який звинуватив її у невиконанні рекламних контрактів.

Настя Тропицель, фото Instagram

Сім'я Тропіцель вже прокоментувала ситуацію. Вони звинуватили Лебедєвих у брехні і заявили, що нічого подібного і зовсім не було, а те, про що говорять Лебедєви – “брехливі вигадки”. Батько сімейства Андрій розповів, що у нього після цієї події і цькування у одного з членів сім'ї були навіть думки про самогубство. “Ми особливо не писали про це, але трохи не сталася ще одна трагедія. Один чоловік не витримав того, що відбувається. Ці люди вже доклали руку до смерті Насті, а тепер поливають брудом мою сім'ю”, заявив Андрій.

Користувачі мережі також підключилися до цькування. Причина того – поширення сім'єю Тропіцель неопублікованих роликів. Інтернет звинувачує сімейство в тому, що вони наганяють хайп. Однак є чимала кількість людей, які розуміють, що сім'я публікує ці творіння, як пам'ять про Настю.
Настя Тропицель загинула 21 червня. Дівчина не впоралася з керуванням на байку, впала і отримала травму, яка стала для неї смертельною.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Настя Тропицель народилася і виросла в Санкт-Петербурзі, вела свій блог з 12 років. Вона писала про подорожі, про те, як виходити з зони комфорту, заробіток в інтернеті і роботі над собою. За її словами, свій перший мільйон вона заробила в 15 років. Варто відзначити, що напередодні ДТП Настя посварилася зі своїм батьком через те, що той не визнавав її відносини з Віктором.

Нагадаємо, молода зірка вампірської саги "Сутінки" загинув разом з дівчиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, американська реперша з A$AP Mob померла у віці 25 років.

Також портал Знай.uа писав, що юна модель загинула на очах у хлопця – засунула в рот і вдавилася.