Тіна Кароль користується величезною популярністю в Україні. Вона – не тільки відома співачка, якій випала честь навіть представляти нашу країну на Євробаченні, але і журі одного з найбільш відомих пісенних конкурсів. Тому на шоу “Голос Країни” часто приходять люди, що виконують хіти Тіни Кароль. Офіційний канал шоу в Instagram опублікував добірку кращих виступів з піснями Тіни. Вони зворушили навіть саму виконавицю до глибини душі, і точно не залишать вас байдужими.

Ганна Трубецька виконала пісню “Полюс Тяжіння” настільки проникливо, що навіть сама розплакалася від власного виступу. Дарина Полоротова розкачала зал хітом “Вабити”. Дарина Храмова з піснею “Я все ще пам'ятаю” отримала від Кароль персональний лайк.

З піснями Кароль виступали не тільки дівчата, а й чоловіки. І виходило у них теж дуже проникливо. Андрій Рыбарчук з піснею “Закрили твої очі” вразив всю аудиторію, а Микола Задерей з піснею “Ніжно” змусив людей в залі ридати. Плакала навіть сама Кароль.

Також офіційний канал “Голос Країни” нагадав, що кожен може стати учасником нового сезону шоу. Для цього потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу 1+1, і чекати запрошення на кастинг.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль злетіла в повітря, натовп завмерла від подиву: "З Україною в серці".

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На цей раз вона показала уривок з власного виступу у Вітебську.

На кадрах з Білорусі видно ефектна частина номери Тіни. Вона стоїть поряд з величезною рукою, пронизливо співає, а після і зовсім стає на руку, яка піднімає її до стелі.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.