Російський композитор і співак Юрій Антонов потрапив у лікарню. Про це повідомляють російські ЗМІ.

75-річному музикантові терміново зробили операцію в одній з московських клінік. В лікувальний заклад, він звернувся через проблеми з ногою.

Повідомляється, що на даний момент його вже перевели в звичайну палату.

Друг співака бізнесмен Андрій Ковальов розповів про те, що за пару тижнів перед операцією він перестав виходити на зв'язок і зараз він теж не може до нього додзвонитися.

"Чув, що він у лікарні, але трубку Юрій Михайлович не бере. Кілька разів телефонував йому – тиша. Навіть страшно за нього. В останній раз розмовляв по телефону з Юрієм Михайловичем два тижні тому. А бачив… Вже забув коли. Коронавірус же", - розповів Ковальов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Юрій Антонов, фото: globalsib.com
Юрій Антонов, фото: globalsib.com

Раніше, ще в 2015 році композитор переніс операцію на руці. Тоді йому було потрібно на відновлення 6 тижнів і він навіть скасував кілька концертів в Державному кремлівському палаці.

Крім того, на початку 2020 року з'явилася інформація, що Юрій Антонов ніяк не може відновитися. Після того, як мережа облетіли знімки, на яких легендарний музикант не в кращому стані, його друг, бізнесмен Андрій Ковальов розповів, що насправді відбувається з композитором.

Зараз Юрій Антонов живе у своєму заміському будинку. Він став відлюдником і впускає у свій особняк лише кількох друзів. Андрій Ковальов прокоментував стан музиканта.

"Нещодавно він зробив операцію на коліні. Ця болячка йому спокою не дає! Йому потрібен додатковий період для реабілітації, тому він поки що не виступає, хоча йому дуже хотілося б. Тим більше, стільки шанувальників чекає його концертів. Скоро Юрію Михайловичу 75 років, я думаю, він на рік перенесе ювілей. Дасть концерт, коли йому дозволить самопочуття", зазначив Андрій Ковальов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Антонов остаточно "здав", яка хвороба не дає спокою музикантові.

Як повідомляв Знай. ua, на Закарпатті в реанімації помер звірячому побитий чоловік з інвалідністю.

Також Знай. ua писав, що гарячу актрису Айшварію Рай разом з дочкою терміново госпіталізували.