Російський співак Олександр Буйнов зважився розповісти про те, що пережив операцію. Про те, що сталося артист поділився з шанувальниками Instagram.

Буйнов опублікував фото в лікарняному халаті і з голим торсом. На животі артиста видно характерні надрізи в місцях операції по видаленню жовчного міхура. Однак про те, що з ним сталося, він вирішив розповісти загадково і завуальовано.

"Давненько я не виходив в "ефір". А був заявлений на "Слов'янський базар"!Але сталося те,що сталося. А не скажу що, здогадайтеся саме чому схуднув! Даю підказку-був напад, дуже було бубо! І ще-після операції став добрішим тому що...пів-країни живе без цього. Ні, не лякайтеся,- ТО на місці", - жартує співак.

Олександр Буйнов, фото: Instagram
Олександр Буйнов, фото: Instagram

Одним з найперших коментар залишив його колега Ігор Крутой і зазначив, що головне, щоб "те" було на місці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Буй,дорогий,якщо ЩОСЬ залишилося на місці, то все інше х...ня(нісенітниця)...Не болів!", - написав Ігор Крутой

Фанати побажали артистові якнайшвидшого одужання і припустили, що Буйнову видалили жовчний міхур.

"Бажаю здоров'я! Якнайшвидшого повернення на сцену!", "Бажаю здоров'я! Якнайшвидшого повернення на сцену!", "Видалили жовчний напевно"

Відомо, що в минулому співак переніс серйозну операцію і пройшов курс лікування від раку передміхурової залози. Зараз він почувається набагато краще, але на той момент пережити страшний діагноз і впоратися з ним йому допомогли рідні та близькі люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кумир "дам за 40" Буйнов в свої 70 років утер ніс молодим хлопцям.

Як повідомляв Знай. ua, у мережу просочилася інформація про похорон Буйнова.

Також Знай. ua писав, що Пугачова і Буйнов пошалили на очах у Галкіна.