Російська і американська супермодель Ірина Шейк знялася для реклами аромату Bombshell Fragrance від Victoria’s Secret. Для бренду Шейк позувала у відвертій чорній сукні, яке ледве прикривало її ідеальні форми. У руках модель тримала великий бутон малинової півонії.

Півонія Шангрі-ла — одна з головних нот аромату. Також в ньому читаються пурпурова маракуйя і ванільна орхідея. Словом, для справжніх арома-гурманок і вишуканих леді.

Ірина Шейк, фото для Victoria's Secret


Образ Ірини Шейк цілком відповідає аромату — елегантність і строгість, але разом з тим грайливість і сексуальність — моделі вдалося передати настрій запаху. Слід відзначити блискучу роботу стилістів і вміння самої Шейк входити в заданий образ.

Ірина Шейк, фото для Victoria's Secret

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірина Шайхлісламова, відома як Ірина Шейк, — російська і американська супермодель. Вона народилася 6 січня 1986 року в місті Еманжелінськ. З 2007 року Шейк знімається для престижного американського журналу Sports Illustrated Suimsuit Issue. Завдяки запам'ятовується зовнішності і пронизливому погляду, Ірина Шейк не раз ставала обличчям всесвітньо відомих брендів, таких як Armani Exchange, Guess, Lacoste, Intimissimi і багатьох інших. А також Шейк відома як колишня знаменитого футболіста Кріштіану Роналду. Крім того, Ірина зустрічалася з актором Бредлі Купером. Їх вважали однією з найяскравіших пар Голлівуду, у моделі є дитина від знаменитості. Однак стосунки розпалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше напівгола Ірина Шейк дала жінкам уроки спокушання.

Супермодель Ірина Шейк ось уже котрий рік є амбасадором марки Intimissimi. У той же час, незважаючи на ділове співробітництво, любов супермоделі до гарної білизни неможливо заперечувати. Ірина Шейк опублікувала нове інтригуюче фото на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Ірина Шейк вийшла на прогулянку під час карантину з новим бойфрендом, хто цей мисливець за зоряними дівчатами

Як повідомляв портал "Знай.uа", Адель приміряла сукні, яку носила до свого колосального схуднення різниця приголомшлива

Також Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Велиеолепного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки