Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на примадонні російської естради Алли Пугачової, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і улюблену дружину, а в цей раз Галкін виклав незвичайне відео, в якому похвалився приголомшливим видом з даху власного замку.

У ролику спочатку можна побачити самого Максима, який забрався на дах замку, побудованого, мабуть, для улюбленої дружини Алли Борисівни. Поки вітер гуляє в його волоссі, артист розповідає, чому вимахав цей будинок. "Коли мене друзі запитують, чому, власне, я замок побудував, я відвожу їх сюди – на вежу. З добрими намірами… зараз вам покажу, яка краса", - з пихою і гордовитою посмішкою говорить у відео Галкін. А далі розгортає телефон і знімає чудові види з вежі свого замку. Схоже, і Кіркоров буває в цьому будинку в якості гостя, адже він зараз друг сім'ї, хоча колись сам був на місці Галкіна. Фанати кинулися засипати його компліментами, захоплюючись видами з даху замку.

До речі, раніше ми повідомляв, що Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною. У ролику, знятому у дворі будинку, можна побачити струнку і пашить здоров'ям 71-річну Аллу Пугачову. Вона вийшла на прогулянку у звужених джинсах і чорній кофтині, поверх якої накинула химерну джинсовку, а на її ногах білі кросівки. Свій образ примадонна доповнила темними рукавичками і недбалою укладанням волосся, а на її обличчі легкий макіяж і незмінна посмішка. Енергійна співачка весело крокує по двору і крутиться перед камерою, демонструючи прекрасний настрій, і все це під красивий саундтрек з фільму "Красуня". Сам Галки у підписі до відео написав: "Гарна!".

Скрін поста Галкіна

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.