Кожній людині хочеться, щоб її діти пишалися нею, і мріяли наслідувати її. Це найбільша гордість і честь, почути таку похвалу від найріднішої людини.

Причому далеко не всі люди можуть хоч раз в житті почути таку фразу. Проте декому все ж щастить. Наприклад, пощастило Ользі Фреймут – відомій телеведучій та журналістці. Відповідний запис вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Сьогодні син сказав, що хоче стати мною. Це велика честь 🤍 — @freimutolia ❤ #ОльгаФреймут • #Фреймут • #FreimutOlia

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Woensdag 22 juli 2020

Ольга Фреймут написала, що сьогодні розмовляла з сином, і почула ту саму фразу, яку мріють почути мільйони. “Мама, я хочу бути схожим на тебе”, заявив маленький син телеведучої. “Сьогодні сін сказавши, що хоче стати мною. Це велика честь”, написала Ольга. Також Фреймут доклала фотографію, на якій вона разом з сином розважається в аквапарку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Малюк явно чимось захопився, а сама Ольга щасливо посміхалася в об'єктив камери.

Пост Ольги набрав 213 лайків. “Які ж ви красиві”, “Гарнюні” – саме так коментували користувачі запис Фреймут.

Нагадаємо, раніше Оля Фреймут попередила українок про небезпеку, яка підстерігає їх кожен день.

українська ведуча Ольга Фреймут вирішила познайомити українців з правилами ділового етикету. Вона розповіла, як вести себе під час робочих зустрічей, як спілкуватися зі своїм керівником і, навіть, як правильно вести сторінки у соціальних мережах.

Нагадаємо, Пугачова повірила в містику ще до знайомства з Кіркоровим, зізнання молодої Примадонни: "Ланцюжок випадковостей". Примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі і випадковостей у її житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підступна хвороба забрала життя легендарного шансоньє, чим прославився Борис Давидян. Легендарний Борис Давидян, шансоньє і друга половинка дуету "Боки і Жоки", помер в Лос-Анжелесі (США). Йому був 71 рік. У відомого артиста були серйозні проблеми з легенями. Співак помер після тривалої хвороби.