Нещодавно у репера Каньє Уеста стався серйозний зрив. Мережа обговорює його запис у Твіттері, де репер гнівно висловився про свою тещу. Він заборонив їй навіть підходити до дітей, щоб вона… не відправила їх на фотосесію для журналу PlayBoy! Більш того, Уест в Твіттері “накинувся” і на саму Кардашьян. Він заявив, що має намір розлучитися і припинити будь-які стосунки з Ким, яка намагається відправити його на психіатричне лікування, пише Super.ru.

Деякий час у зірковій родині “панувало мовчання”, однак через кілька днів Кардашьян все-таки виступила в пресі. Вона заявила, що дійсно хоче відправити Каньє Уеста на примусове лікування. Проте зробити він нічого не може, бо закон забороняє відправляти в психіатричну лікарню без рішення суду. При цьому, на її думку, допомога Весту потрібна прямо зараз.

Він вже давно не приймає ліки від біполярного розладу, оскільки вважає, що вони негативно впливають на його “креативність”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ця дивна історія сталася в дуже цікавий момент. Незабаром почнеться новий сезоон реаліті-шоу Кардашьян, а Каньє Уест планує випуск нового альбому. Тому, на даний момент, вся ця історія виглядає лише як спроба привернути хайп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, репер Каньє Уест вирішив відмовитися від участі у виборах президента США

Як повідомляв портал Знай.иа Каньє Уест і Ілон Маск об'єдналися проти Трампа

Також Знай.иа писав, 4 липня Каньє Уест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США