Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня показала в мережі чарівний знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі і з новою зачіскою – схоже, дівчина відрізала волосся.

Як видно, Соня позує перед фотографом, сидячи за столиком у затишному кафе. На прогулянку вона вийшла у витонченому білосніжній сукні цікавого фасону і вільного крою, яка приховала її струнку фігуру, але злегка оголила плечі. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, вона з милою посмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Євдокименко написала: "Легко пройшла середовище". Фолловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засипає компліментами і захоплюючись її чарівним чином, серед тих, хто оцінив знімок є і Софія Ротару.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.