Ревізор краси і блогер Олена Філонова часто радує шанувальників кадрами зі свого особистого та професійного життя. На цей раз дівчина опублікувала яскраве фото з відпочинку в Одесі і поділилася мріями.

Знімок з аквапарку вона опублікувала в Instagram.

"Якщо б я приїхала в Майамі. Я б точно там була своя серед своїх", - видала свої мрії Філонова.

Фанати прийшли в захват від нової публікації дівчини. Вони відзначили, що Лена дуже гарна і приємна дівчина і крім того проста. Однак деякі помітили, що вона не худенька, хоча і збиралася сідати на дієту.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Лена, яка ти позитивна, крута і одночасно "проста" в хорошому сенсі слова", "Ленка в цьому купальника ти просто бомба", "Купальник супер", "Шикарне фото", "Оленка красуня не невимовна,🔥🔥захоплююся", "Шикарне фото", " Які булки з маслом?ви ж начебто взялися худнути?чи всі вже)))", "Ленуська, ви завжди красуня", "Бомба-гармата", "Ну крута адже 🔥😍..а хейтеры нехай йдуть 👉🍑", "Ось це груди", " Лена, фото вогонь👍👍👍👍👍А ти крута, позитивна, відкрита, вообщем Ти розумниця!", "Ракета🚀бомба💣пітарда", "- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Як повідомляв Знай. ua, зірка Instagram Олена Філонова зізналася, ніж прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також Знай. ua писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.