Батьки співачки Жанни Фріске Ольга і Володимир Фріске відсудили у її цивільного чоловіка-вдівця телеведучого Дмитра Шепелєва сім мільйонів рублів.

Про це повідомляє російське видання "Московський комсомолець".

Згідно з рішенням суду, зірка телеекранів повинен виплатити Ользі і Володимиру Фріске третину від заборгованості, яку з них стягнули на користь благодійної організації "Русфонд". Ці гроші були передані Фріске на лікування, проте співачка не стала чи не змогла їх використати за цільовим призначенням, тому їх батьки були вимушені повернути після рішення суду.

Дмитро Шепелєв, скрін з відео
Дмитро Шепелєв, скрін з відео

Після погашення заборгованості батьки Фріске стали вимагати, щоб Шепелєв, з яким залишився жити Платон, повернув їм третину від грошей, сплачених фонду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Телеведучий пред'явив тестю з тещею відповідні матеріальні вимоги в розмірі 10,1 мільйона рублів - третина від суми, яку вони зняли з рахунку Жанни разом з відсотками. З його точки зору, ці гроші повинні належати Платону.

Пресненський суд розглядав обидві претензії в одному процесі. Як з'ясувалося на засіданні, Шепелев запропонував батькам Фріске мирову угоду, але ті відмовилися.

Як заявив представник журналіста, Шепелев був упевнений, що вся зібрана фондом сума була витрачена на потреби співачки. За його словами, він дізнався про те, що мати артистки знімала гроші з рахунку за два тижні до смерті Фріске, вже після розгляду справи судом.

У свою чергу, Ольга Фріске підкреслила, що знімала гроші на прохання дочки. Вона стверджує, що передала їх співачці, яка витратила кошти на свій розсуд.

Однак адвокат Шепелєва наполягав, що Фріске на той момент була у непритомному стані: "Як вони могли передати ці гроші Жанні, якщо вона не могла за себе відповідати?"

Однак цих коштів на рахунках родичів Фріске виявлено не було, і врешті-решт суд виніс вердикт на користь батьків Фріске.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Якби знала, то не народжувала б зовсім": останні слова Жанни Фріске пронизують серце.

Як повідомляв Знай.uа, 5 років без Жанни Фріске, як змінився коханий співачки Дмитро Шепелєв після її смерті.

Знай.uа писав, рудий з "Іванушек" показав ексклюзивні архіви з покійною Фріске - "Сумую...".