Павло Збров влаштував яскраве шоу на залізничній станції для пасажирів електрички.

Український співак, народний артист України Павло Зібров, чиї вуса давно вже стали його візитівкою, закотив справжній концерт на залізничній станції "Бортничі".

В ранкову годину-пік Зібров з'явився у вишуканому білому костюмі, принтованому його "вусами", на залізничній станції та влаштував справжнє шоу для пасажирів приміських електричок, виконавши разом з ними свій хіт "Вуса-бренд".

"У кожного вжитті своя спокуса — хтось любить руки, хтось любить очі А я завжди ″ловив″ дівчат на вуса, і так охоче, і так охоче. Ох молодість, вона не знала втоми на довгі ночі, гарячі ночі А вуса — це спокуса два в одному — і зацілують, і залоскочуть″, - співав Зібров і знову "ловив" на свої вуса - цього разу пасажирів проїжджаючих потягів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пасажири не відводили погляд від шоу, а ті, хто виходили на зупинці, приєднувалися до виконання пісні і танцю з фірмовими валізами від Зіброва.

Як видно з кадрів, не могла встояти перед вусами Зіброва навіть черниця і також пустилася в танець разом з усіма.

Тепер кожен із цих учасників неочікуваного концерту Пала Зіброва на залізничній станції зможе побачити себе на екрані 24 серпня у грандіозному шоу "З Днем народження, Україно!"», яке покаже канал "Україна".

Артист зізнається, що шалено щасливий нарешті вийти до людей і поділитися енергетикою, яка накопичилася за час карантину.

"За ці 4 місяці карантину я написав усього 2 пісні, а це дуже мало. Адже для більшості артистів, такий час депресивний, бо артист – це сцена. Ти маєш реалізувати себе на сцені – публіка, рампа, ти віддаєш енергетику і йде взаємообмін", – розповів Павло Зібров на знімальному майданчику каналу "Україна".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Павло Зібров показав зворушливі кадри зі своєю родиною

Як повідомляв портал Знай.ua, Павло Зібров присвятив пісню пишнотілим українкам

Також Знай.ua писав, вуса Павла Зіброва оцінили гідно