Почалися зйомки головного модного проекту Нового каналу, в якому за перемогу змагатимуться моделі-випускниці "Супермоделі по-українськи" і "Топ-моделі по-українськи". Вже цієї осені глядачі побачать, хто з учасниць повернеться з тріумфом, а хто розпрощається з мрією.

"В Суперсезоні візьмуть участь дівчата з попередніх шести сезонів. Нагадаю, що перший знімали ще шість років тому, коли деяким з учасниць було по 16 років. Тепер вони подорослішали, у них змінилися погляди на світ, з'явилася соціальна позиція. Про це дівчата і розкажуть у Суперсезоні, слоган якого "Краса врятує світ", - поділився креативний продюсер проекту Станіслав Бондар.

СТМПУ, фото Новий канал
СТМПУ, фото Новий канал

Відомо, що реаліті будуть знімати в Україні, на нестандартних і вражаючих локаціях.

"Мені дуже подобається одна з особливостей сезону – популяризація українського, починаючи від ідеології і закінчуючи локаціями в нашій країні. Зняти весь проект в Україні ми вирішили ще до карантину, адже в нас так багато неймовірних місць, які має побачити весь світ! Не буду спойлерити, але видовищність гарантую", - заявив Станіслав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Експерти СТМПУ, фото Новий канал
Експерти СТМПУ, фото Новий канал

До речі, місце третього експерта в кожному епізоді будуть по черзі займати суперексперти зі світу моди та шоу-бізнесу.

"Я дуже рада, що розпочинаються зйомки! Заради цього ж і прилетіла до Києва з Нью-Йорка. Цікаво подивитися, як змінилися учасниці минулих сезонів і дізнатися, що зараз відбувається в їхньому житті. Інтригує, як кожна з дівчат відреагувала на себе, побачивши проект на екрані, хочеться почути порівняння – як вона уявляла себе в кадрі, і як побачила. Цікаво, що вони усвідомили і змінили, подивившись на себе з боку. І, головне, як ті, кого вибрав глядач шляхом голосування на сайті, скористаються своїм шансом у Суперсезоні нашого реаліті", - поділилася емоціями ведуча Алла Костромічева.

Експерти СТМПУ з фанатами проекту, фото Новий канал
Експерти СТМПУ з фанатами проекту, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костромічева розповіла про "задушливі" стосунки з чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Костромічова розповіла про минулі душевні переживання.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова ледь не полетіла без своєї дитини.