У новому телевізійному сезоні, вже цієї осені українські глядачі побачать нові "Танці з зірками". Імена деяких учасників уже відомі публіці. А нещодавно стало відомо, що фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна прийняла виклик #танціззіркамиchallenge від актриси Дар'ї Петрожицкой, яка теж стала учасницею проекту. Юлія повідомила про свою участь в шоу, розмістивши на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах динамічне відео, в якому змінює домашній спосіб на танцювальний. А ось у своєму відео Юлія кинула виклик солістці групи «НеАнгели» Славі Камінської. До речі, остання вже брала участь у "Танці з зірками-2", однак через травму не зміг вийти на паркет.

"Рокери не танцюють – з такою установкою я жила багато років, хоча в глибині душі, я хотіла побачити себе в танці. Навіть на сцені я не стою біля стійки з мікрофоном, я рухаюся і мені подобається дивитися, як люди сприймають це. Тому, я вирішила, що у мене одне життя і чому б не спробувати потанцювати, якщо цього хочеться, і зламати стереотипи про нетанцюючих рокерів. В моєму житті, на жаль, неможливо чимось займатися тільки заради власного задоволення, адже дуже мало вільного часу, але тепер є проект "Танці з зірками". Переді мною стоїть мета – навчитися танцювати, мета мого партнера – перемогти в шоу, тому у нас чудовий «коктейль», який допоможе здійснити мрії. Чекайте вже восени наші запальні та неповторні танці", - прокоментувала Юлія свою участь у шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, солістка The Hardkiss відверто розповіла про інтим з Кароль.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тіна Кароль поділилася інтимним відео з Юлією Саніної.

Також портал "Знай.ua" писав, що Саніна з Hardkiss розповіла про перший поцілунок з чоловіком.