Популярна українська хореограф і танцівниця Олена Шоптенко зробила відверте зізнання. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла про психологічну особливість, яка, на її думку, заважає жити.

За словами Олени Шоптенко , вона часто себе "накручує", уявляючи собі в найяскравіших фарбах те, чого насправді немає і обов'язково в негативному сенсі з найстрашнішим результатом.

"Є у мене одна дивна особливість, яка, на мій погляд, дуже заважає жити – здатність "накрутити". Так, так, вірно, це вміння уявити собі в найяскравіших фарбах те, чого насправді немає, і обов'язково в негативному ключі з найстрашнішим наслідком. А працює це в такий спосіб: беремо "мені здалося", додаємо трохи фантазії, варимо це все в страхах, додаємо дрібку "а пам'ятаєш?!", потім томимо в духовці "мене не розуміють" і вуаля – найгірший варіант драми готовий!", – пише хореограф.

Олена зізналася, що іноді може "довести себе думками до повного розносу".

Як з цим боротися, Шоптенко поки що не розуміє. Тому Олена вважає, що краще не думати про це, а піти потанцювати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зі свого боку, прихильники Олени підтримали кумира та зізналися, що також люблять "накрутити" себе і придумати якус "печальку".

"Ой, як я тебе розумію";
"Та ж тема. Допоможе тільки вчасно зорієнтуватися, сказати собі стоп і переключитися";
"Згодна! Краще йти танцювати, ніж думати";
"Ой, це ж про мене", - пишуть користукчі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Шоптенко поділилась ніжним кадром з чоловіком

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Шоптенко зворушила фанатів душевним сімейним фото.

Також Знай.ua писав, Олена Шоптенко зізналася, що не азартна людина і раніше ніколи не грала в комп'ютерні ігри.