Популярна російська виконавиця Поліна Гагаріна, яка кілька місяців тому стала героїнею справжнього любовного трикутника, з яким пов'язують навіть Катерину Варнаву, частенько радує своїх шанувальників яскравими фотографіями в соціальних мережах.

Численна армія фанатів Поліни просто божеволіє, коли чує нові фрагменти пісень або бачить гарне вбрання артистки. Так, буквально днями Поліна вирішила похвалитися новими сандалями.

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Поліни в мережі Instagram.

Публікація Поліни Гагаріної, скріншот: YouTube
Публікація Поліни Гагаріної, скріншот: YouTube

"Які ж все таки нові сандалюшки", - грайливо підписала публікацію Поліна Гагаріна.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто зазначити, що на новому знімку Поліна зображена в денному луці: довга спідниця і чорний топ. Зараз Поліна ходить з кольором блонд на голові, що, на думку шанувальників, дуже їй личить. Також доповнюють образ сонцезахисні окуляри і ті самі сандалі.

Також варто нагадати нашим читачам, що в травні 2020 року стало відомо, що розпалася ще одна гарна зіркова пара — Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков. Офіційних коментарів подружжя ще не давало, тільки фотограф сказав журналістам, що на розлучення вони поки не подали. Ісхаков не став спростовувати інформацію про те, що вони з дружиною розлучилися, але заявив, що офіційного розірвання шлюбу у них поки що не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 71-річна Пугачова "омолодилася" на карантині і запалила на танцполі: "Пушка".

Як повідомляв Знай.uа Поліна Гагаріна після розлучення стрибнула з подружками в кущі: пошуршали по-дорослому.

Знай.uа писав, секрети стрункості Поліни Гагаріної - як співачці вдалося скинути 40 кг після пологів.