Відомий український співак і президент Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський анонсував слова зі своєї нової пісні під назвою "Далі буде". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на відео Поплавський відображений в сонцезахисних окулярах, картатому піджаці, білій сорочці та брюках синього кольору. Артист також процитував слова із своєї нової пісні "Далі буде", яку вже зовсім скоро почують українці.

"Найскладніше в житті бути тим, ким ти є... Найскладніше в житті - бути собою... Погоджуєтесь з висловом? Ці слова з моєї нової пісні - "Далі буде", яку ви скоро обов‘язково почуєте! ❤️ Будьте собою! І хай біди "йдуть за водою"!" - йдеться в описі до ролика.

Михайло Поплавський, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі мережі оцінили та підтримали вислів Михайла Поплавського, а також чекають з нетерпінням на нове творіння артиста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Дуже влучний вислів👍👍👍", "Гарні слова, цілком згідна", "Чекаємо чекаємо👍", "Це точно, не вішати на себе ярлики нав'язані суспільством, а залишатися самим собою😊", "Погоджуюсь на всі 100%, слова дуже сильні і головне правдиві😍😍👍🏻👍🏻🔥🔥🔥", - відреагували українці.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Варто відзначити, що дана публікація зібрала вже понад 18,5 тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Михайло Поплавський станцював у полі разом з двома жінками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Михайло Поплавський знайшов ще один спосіб попіаритися.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Поплавський несподівано опинився на дивані з красунями в шкіряних сукнях.