Видатна топмодель і соціалістка Емілі Ратаковскі поділилася новим спекотним знімком. На ньому героїня подіумів і глянцю показує свою спокусливу спину і сідниці, підкреслені досить сміливим в дизайнерському аспекті купальником.

Відповідна світлина була опублікована на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наразі знімок набрав понад 1,2 мільйона позначок "Мені подобається".

"Святі коти! Це гаряче!", - йде мова в одному з коментарів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не так давно красуня Емілі вчергове збудила не лише своїх підписників, але й звичайних американців. Модель виклала дві фотографії, на якій вона вбрана у красивий, проте абсолютно прозорий одяг у дрібні квіти, який жодним чином не приховує її білизну.

Світлину зірка підписала так: “Хто вона?” Це запитання описує вираз обличчя людей, повз столики яких проходить Емілі на фото.

Здивування, впізнання, нерозуміння і навіть осуд можна побачити на обличчях людей, які просто насолоджувались своїми напоями і їжею, і зовсім не очікували, що поруч з ними пройде світова зірка практично в самій спідній білизні.

Емілі Ратаковскі - одна із найпопулярніших моделей сучасності. Окрім цього зірка активно знімається у кіно, а ще не боїться обговорювати соціально-політичні теми. Так, вона нещодавно очолила розмову про те як статус, соціальний, культурний тощо, впливає на самооцінку людини. До того ж, Емілі не боїться ділитися зі своїми підписниками думками про соціалізм і цитатами Анжели Девіс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

Також Знай.ua писав, що Дуже короткий топ Ратаковскі показав світу її величезні груди: фото 18+.