Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня показала в мережі чарівні знімки, на яких з'явилася в незвичайному образі і в цікавій локації.

Як видно, Соня позує перед фотографом, сидячи на красивій галявині з диваном на фоні чудового пейзажу. Вона насолоджується сонечком, свіжим повітрям і фруктової трапезою з коктейлем. На прогулянку вона вийшла в короткому вільному сукню білого кольору, крізь яку просвічується купальник. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Євдокименко написала: "щось про відпочинок". Фолловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засипає компліментами і захоплюючись її чарівним чином, серед тих, хто оцінив знімок є і Софія Ротару.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.