Дочки артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маше майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою цьому році якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Так, в цей раз красуня показала милі фото з Одеси, на яких позує, пливучи по морю на невеликому човні, а в руках тримає весло.

Як видно, на водну прогулянку Марія вийшла в коротких шортах і теплою блакитний толстовці оверсайз. Її волосся розпущене і розпатлане морським бризом, а на обличчі немає макіяжу. Вона гарно позує на камеру, не дивлячись в об'єктив і тримає в руках довге весло. У підписі до публікації Кравець-молодша написала: "Сьогодні зустріли світанок у відкритому морі". А геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені в Одесі. Фоловери не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото, багато в захваті від того, як вона схожа на зіркову матусю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.