Христина Асмус і Гарік "Бульдог" Харламов відписались один від одного у соціальній мережі Instagram - дружби нема, бідолашна донька зіркової пари навіть не отримає легкого натяку на функціональну і здорову родину.

Про це пише російське видання Дні.ру.

Христина Асмус, фото - https://www.instagram.com/asmuskristina/
Христина Асмус, фото - https://www.instagram.com/asmuskristina/

Шлюб Асмус і Харламова завжди був скандальним: мила і ніжна Варя з популярного серіалу “Інтерни” відбила з родини гумориста і шоумена Харламова. Після цього всі обговорювали недосконалість їхньої пари: струнка молода акторка і комік, який раптово погладшав і завів “пивний животик”. Через пару років Асмус знялась у фільмі, в якому була дуже відверта сцена сексу, за що тисячі підписників почали знущатись з її чоловіка. Ось і шлюб завершився, а всі продовжують засуджувати і обговорювати цю пару. Асмус критикували за те, що вона постить занадто щасливі і красиві фотографії у мережі, Харламову ж знову діставалось за те, що його, вже тепер колишня дружина, знялась у відвертій сцені. Спочатку їхнє розставання було спокійним, адже у них є спільна маленька донечка.

Нещодавно Харламова помітили з новою коханою, що, зрештою, призвело до спільних відписок колишніх закоханих.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Секс був справжній" – Христина Асмус відверто розповіла про скандальний фільм.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.