Стас Костюшкін – один з найпопулярніших російських виконавців. Він почав свою успішну кар'єру в групі “Чай Вдвоем”, яка “гриміла” на російському радіо і телебаченні у 2000-х роках. Однак незважаючи на те, що проекту немає вже 8 років, Костюшкін не зник з радарів. Він почав досить успішну сольну кар'єру. У 2019 році у Стаса вийшов сольний альбом “Караочен”, і одним з найбільш популярних хітів в ньому була пісня “Мішка”. Нарешті, Костюшкін порадував фанатів кліпом на цю композицію.


Кліп виконаний у популярних нині чорно-білих тонах. На вступній частині у ньому з'являється інша відома виконавиця – Лоліта, яка говорить по телефону. Кліп Костюшкіна особливо оцінили його фанатки, адже у дівчат була можливість оцінити приголомшливе тіло. Стас дійсно знаходиться в шикарній формі. Шанувальниці могли побачити прекрасний прес Костюшкіна, який постав у дуже сексуальному образі, з ременем на шиї.

Кліп Костюшкін отримав безумовний успіх. Тільки в Instagram за день його переглянули більше 94 тисяч разів. “Огого!”, “Вогонь!”, “Це шедевр!” – саме так коментували користувачі опублікований кліп в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, экс-соліст "Чай удвох" Костюшкін вперше розповів про зґвалтування.

Як повідомляв Знай. ua, Собчак висміяла зґвалтування Костюшкін в дитинстві і переплюнула Тодоренко.

Також Знай. ua писав, що популярна співачка втекла з Росії.