Син Олега Газманова Родіон на своїй сторінці в Instagram опублікував відео, на якому він зображений разом зі своєю матір'ю – першою дружиною Газманова Іриною. Після розлучення пари, про неї практично нічого не було чутно. Ірина Павлівна – непублічна людина. Вона зараз живе в місті Калінінград, і уникає уваги преси.

Ірина Павлівна – проста російська пенсіонерка, яка прославилася тим, що була дружиною зоряного виконавця.


Родіон Газманов наніс візит Калінінград для відвідування власного заходу. Та заодно він вирішив зробити сюрприз своїй матусі. Родіон приїхав до мами без будь-яких попереджень. Ірина Павлівна була в абсолютному захваті. На ролику відображена її непідробна радість. Зустріч сина і матері була найтеплішою.

Родіон і Ірина Павлівна обнялися, мати поцілувала сина. “ти Лапочка моя”, привітала мати свого сина. “Ну ти хоч попередив би про свій приїзд”, злегка пожурила сина. “Я б тобі хоч поїсти приготувала”, сказала вона.
Олег Газманов був одружений на Ірині Павлівні з 1975 по 1997 рік. У них всього один син, Родіон. Після розлучення Газманов одружився вдруге, і від другого шлюбу у них народилися ще двоє дітей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фанат Путіна Газманов позабавился з конем і передав привіт Миколаєву.

Як повідомляв Знай. ua, співун Путіна Газманов заліз у вуха запорожців, будуть проблеми.

Також Знай. ua писав, що Газманов "застукав" дружину за поцілунками з іншим на ювілеї весілля.