Відома українська співачка Аліна Гросу, яка торік вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників кумедними знімками, які були зроблені під час зйомок артистки в серіалі "Таємна любов".

На фотографіях Аліну можна побачити, як в процесі зйомок, так і за межами знімального процесу з колегами і в гримерці. Вона змінює образи і наряди, а також активно позує на камеру. У підписі до публікації Гросу розповіла про свій акторський досвід у цьому проекті. "Вчора закінчився повторний показ на @tvrussia серіалу #Випробування / #ТайнаяЛюбовь. Це один з моїх найулюбленіших і яскравих проектів, де і проведення часу з командою, і робота на майданчику були, дійсно, в задоволення, а найголовніше, подарували безцінний досвід! І навчили плакати в кадрі самої (без допомоги крапель) за секунду. Я шалено щаслива і вдячна, що змогла стати частиною цієї неймовірної історії... ура! Чекаєте продовження?", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.