Анна Седокова – одна з найпопулярніших російських зірок. За її життям стежать мільйони людей по всій Росії. Седокова активно веде свій блог у соціальній мережі Instagram і публікує різні фотографії зі свого життя. Співачці пощастило і в особистому житті, її коханий чоловік – Яніс Тімма прекрасно знає, як вибрати кращий ракурс. Тому зірка регулярно публікує у себе в соціальних мережах досить "соковитий" і цікавий контент.

Сєдокова Недавно опублікувала фотографію, від якої її фанати просто ахнули. Вона показала свою чудову фігуру. Седокова постала перед шанувальниками у ледь помітному купальнику тілесного кольору. Він практично не приховував її дуже апетитні форми. Недбала зачіска та великі сонцезахисні окуляри ідеально доповнюють образ відомої співачки.

"Якщо ваш майбутній чоловік не робить вам такі фотографії, то не звіть мене на весілля ❤️", – такий підпис залишила Седокова під фото. Фанати залишилися в повному захваті. Фотографія зібрала більше 100 000 лайків і тисячі коментарів від шанувальників російської зірки. "Та вже, Яніс вміє вибирати ракурс", "Приголомшливе фото!", "Ідеальна фігура", "красива", "Янісу пощастило", "ти прекрасна", "шикарні форми!", – так коментували шанувальники Сєдокової її фотографію.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.