Популярна турецька акторка Пелін Карахан отримала всесвітню популярність після виходу в світ серіалу "Величне століття", де зіграла роль доньки султана Міхрімах. Висхідна зірка дуже любить балувати своїх шанувальників свіжими, яскравими знімками свого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram.

І ось, нещодавно акторка доповнила свій мікроблог черговим знімком, на якому позує стоячи на газоні в білій, довгій сукні з принтом у вигляді зірочок. Своє волосся Пелін залишила недбало розпущеним, а на ногах немає взуття, що надає її чарівному образу особливої легкості.

У свою чергу, фанати відразу ж почали завалювати актрису різними комплементами, відзначаючи її натуральність і ніжність.

"Дуже ніжна", "Гарна, справжня", "На тебе приємно дивитися", "Прекрасна Міхрімах", "Дуже красива дівчина", - відреагували користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пелін Карахан, скріншот Instagram

Варто відзначити, що за такий короткий час публікація Пелін Карахан зібрала вже понад 76 тисяч відміток "подобається", а також чималу кількість захоплених коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мер'єм Узерлі порадувала шанувальників зухвалими знімками з нової чорно-білої фотосесії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глядачам покажуть новий турецький серіал "Жінка".

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі показала свою доньку на спільній фотографії.