Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками унікальним фото, на якому позує під час виконання одного з її хітів.

Знімок, зроблений під час виступу Наталії на сцені у світлі софітів. У діловому і водночас стильному костюмі вона виглядає молодою і розкішною. Перед камерою співачка з'явилася в цікавому костюмі - жакет і широкі брюки, жакет розстібнутий, а з-під нього звабливо виглядає топ.

"Я обіцяла вам всім сюрприз. На 15-ти річчя "Світського життя" у Каті Осадчої, я представила пісню "Місяць" з моєї джазової програми. Спасибі Вадим Лисиця, Олександр Гарькавий за цей приголомшливий альбом. Судячи з репостів, цей виступ сподобався не менше, ніж прем'єра "Білого літака". Спасибі Герман Ненов за гарну постановку, завдяки якій з'явилися ці атмосферні фото. І звичайно спасибі стилісту Дімі Гибшману", - написала вона.

Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відзначаючи особливий образ зірки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Супер🎤 супер🎤 супер🎤", "Очень потрясающе выглядишь👍👍👍 супер 👍", "Такий цікавий образ!!! Навіть зразу не впізнала😀. Дуже сподобалось!!! Дякую за все! Ви піднімаєте настрій! 💕 😘 💓 💓 💓 💓", - пишуть коментатори.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Наталя Могилевська привітала з днем народження відомого красеня: "Дякую за любов".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".