Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "Неангели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу красиві знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася в незвичайному образі, підписи до них розповіла про випадковості і, про те, як потрапила до групи "НеаАнгели".

"Нещодавно спіймала себе на думці, що моя інтуїція часто підводить у кар'єрних питаннях. Але ніколи не промахується в особистих. У далекому 2005-му, коли я прийшла на кастинг до групи «НЕАНГЕЛИ», стоячи в черзі з тисяч красивенних дівчат з модельних агентств, вже була впевнена, що не пройду. За підсумком — вибрали тільки мене. І протягом всієї співочої життя, коли мені здається, що в цей день концерт буде класним, що обов'язково піде не так. І навпаки. Тому, в цьому місяці було прийнято вольове рішення — не покладати ніяких надій і віддати все у руки долі. Ось «все найкраще трапляється несподівано» — це працює. Особливо, якщо не забувати концертний костюм і тексти пісень. 1/2/3?", - розповіла Камінська. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.