Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня показала в мережі чарівний знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі і в цікавій локації.

Як видно, Соня сфотографувала себе сама на красивій галявині на фоні чудового пейзажу. Вона насолоджується сонечком і свіжим повітрям на природі. На прогулянку красуня вийшла в спокусливому світлому купальнику цікавого фасону, поверх якого накинула теплу кофту. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу, лише сліпуча усмішка. У підписі до публікації Євдокименко написала: "Поцілована сонцем". Фоловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засипає компліментами і захоплюючись її чарівним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.