Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі спекотне пляжне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, а в підписі до нього заговорила про весілля.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася на красивій пляжної веранді. Аня вийшла на прогулянку в сексапільному ледь помітному купальнику, який загубився в її пишних телесах, однією рукою вона ніби розсуває стегна. Її волосся розпатлане, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до світлини Седокова натякнула, хто саме її фотографував. "Якщо ваш майбутній чоловік не робить вам такі фотографії, то не звіть мене на весілля ❤️ Love U Boo". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засипаючи її компліментами і захоплюючись чарівним чином.

Обов'язково підпишись наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".