Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті цікавий знімок, на якому співачка з'явилася в дуже спокусливій образі і позі.

Як видно, Тіна відображена на вулиці, вона присіла на бортик клумби і думала про щось своє. На прогулянку зоряна красуня вийшла в чорній спідниці-міді і крихітному чорному топіку, вона еротично вигнула спинку, спокушаючи всіх навколо. Волосся співачки недбало укладене і покриті невеликим темною хусткою, а на обличчі немає макіяжу. Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі зазначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.