Британсько-американська акторка Олівія де Хевілленд померла на 105-му році життя. Вона виконала роль Мелані Гамільтон Уїлкс, дружини персонажа, в якого була закохана головна героїня Скарлетт О'Хара у фільмі "Віднесені вітром",

Як повідомляє The Hollywood Reporter акторка померла з природних причин у своєму будинку в Парижі, де жила останні 60 років. Олівія де Хевілленд була останньою з нині живих зірок, які виконали роль в знаменитій картині 1939 року.

Олівія де Хевілленд, скріншот: YouTube
Олівія де Хевілленд, скріншот: YouTube

Знаменитість народилася в 1916 році. Вона була однією з найбільш популярних актрис в епоху Золотого століття Голлівуду. За роль у стрічці "Віднесені вітром", яка стала одним з перших повністю кольорових фільмів і завоювала два "Оскари", вона отримала першу номінацію на статуетку. Згодом вона завоювала престижну нагороду за ролі у фільмах "Кожному своє" і "Спадкоємиця".

Крім того, де Хевілленд відома ролями у таких картинах, як "Одіссея капітана Блада" (1935), "Атака легкої кавалерії" (1936), "Пригоди Робін Гуда" (1938), "Тихіше, тихіше, мила Шарлотта" (1964) і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олівія де Хевілленд, скріншот: YouTube
Олівія де Хевілленд, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, СБУ обшукує "Велюр" Тищенка, ексклюзивні кадри з місця. У ресторан "Велюр" Миколи Тищенка нагрянули силовики. Ресторан нардепа раніше неодноразово опинявся в центрі уваги. Зокрема, у мережі з'явилася публікація, де "Велюр" запрошував відвідувачів розважитися в нічний час, попри карантинні обмеження в столиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-донька відмовилася ставати акторкою.

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".