Турецький актор Бурак Озчивіт став секс-символом після виходу на екрани серіалу "Величне століття". В грудні актор відзначатиме своє 36-річчя, а деякі шанувальники з Європи відзначили, що актор не дуже виглядає на свій вік.

Справа в тому, що деякі користувачі мережі висловили думку, що зараз Бурак виглядає мало не на 50 років. Ось на що нарекла публіка: "У свої 35 Бурак виглядає на всі 50. Навіщо ви брешете йому, захоплюючись його зовнішністю? Чому турецькі шанувальники лестять йому? Бурак став виглядати набагато гірше, але українці відмовляються приймати цей факт".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Незважаючи на критику турецькі фолловери вирішили захистити свого кумира, для яких він все одно виглядає досить привабливо. Тому шанувальники Бурака відповіли, що слова користувача Мережі з Європи викликані заздрістю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у акторів "Величного століття" з'явилися потужні конкуренти? На екрани вийде нова турецька драма.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт показав, як розважається.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна красуня "Величного століття" Мер'єм Узерлі похвалилася своєю крихіткою.