Популярна українська хореограф і танцівниця Олена Шоптенко зробила відверте зізнання. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла про схильність слідувати своїм звичкам.

За словами Олени Шоптенко, раніше вона навіть уявити не могла себе у ролі турботливої матусі і коханої дружини через усталений спосіб життя і власний сформований образ.

"Найбільш незручна відповідь - найправильніша! Перечитавши останнім часом багато матеріалу по особистісному зростанню, я прийшла до висновку, що найбільше мені запам'яталася саме ця фраза. Вона ж згодом і стала для мене маркером у багатьох питаннях до себе. Коли задаєш собі питання, наприклад, про свої цінності або про те, чого справді хочеш. Часто ігноруєш відповідь найбільш незручну. Ту, яка не відповідає твоєму усталеному способу життя, соціальному стану, віку або ще чомусь. Ми схильні слідувати своїм звичкам навіть, якщо вони нас не влаштовують", – пише хореограф.

Шоптенко наводить приклад: "У мене був чіткий момент, коли я думала, що хочу запаморочливу кар'єру і купу роботи, а після того, як почула цю фразу, усвідомила, що насправді хочу побут і займатися сім'єю".

"Ось тепер і балансую між «собою» та «собою» 😅 Так ось. Користуючись таким правилом, секрет вселенського щастя ви звичайно не відкриєте, але, принаймні, трохи більше дізнаєтеся про себе 😉❤️ Перевірено 😁", - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український хореограф Олена Шоптенко зізналась, яка жіноча вада заважає їй жити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Шоптенко зворушила фанатів душевним сімейним фото.

Також Знай.ua писав, Олена Шоптенко зізналася, що не азартна людина і раніше ніколи не грала в комп'ютерні ігри.