Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила тизер кліпу на пісню "Белый самолет", режисером якого став Герман Ненов.

Так, артистка зробила ранкове селфі з чашкою чаю в руках, зізнавшись, що після яскравих вихідних, проведених на природі, красуні важко знову повернуться до роботи. При цьому Наталія пообіцяла собі, що останній місяць літа спробує провести плідно, насолоджуючись теплими сонячними днями і романтичними заходами сонця.

Ставте + ті, кому сьогодні важко повертатися після вихідних на природі 😉 Літній робочий ранок. Я пообіцяла собі, що в останній місяць літа буду знаходити хоча б годинку кожен день, щоб дивитися на захід сонця і насолоджуватися літнім сонечком. Всім гарного робочого тижня!

Фолловери не пройшли повз: "Вам дуже личить білий колір волосся!", "Вам так гарно бути блондинкою 💋👍 не підібрати слів", "Взаємно, Наталія😍Природа дуже надихає і заспокоює💚", "Яка Ви Красуня @nataliya_mogilevskaya Яскрава і Незабутня♥️♥️♥️♥️♥️", "Гарненька🌺", "Вау, як завжди прекрасна! 😘😘😘😘 ❤️❤️❤️❤️", "Твої очі світяться щастям..😍😍😍. Цінуй того, хто запалив цей вогонь... 💞💞💞", "Красуня дуже круто в цьому кольорі !!!🔥❤️", "Красуня і талант!!! 😍🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".