Студія Квартал 95 опублікувала нове відео, в якому в комічній формі артисти обіграли вічну тему батьків і дітей. Відповідний ролик з'явився в Instagram.

"Лоукост, Вейп, Веганство - незрозуміла розмова з батьками Ігри Приколів В усі часи батьки не розуміли дітей. А сьогодні проблема тільки ускладнилася: "Тобто я роблю вагони і отримую 5 тисяч гривень, а твій хлопець робить каву і получає 30 тисяч... Від лайно! Ні, це я не про нього. Це я про ситуацію в країні взагалі...", - написали під роликом.

У відео відзначили, що проблема батьків і дітей тільки ускладнилася з приходом в життя гаджетів і нових слів.

Артисти студії показали ситуацію сімейного застілля, коли дочка привела в будинок на знайомство нареченого. Батьки не розуміли, що означає, що хлопець лайкнув їх дочка в Инстаграме і як у них могли завертеться відносини в Директе. Розуміння приходить лише після пояснення, що це сталося в інтернеті.

Мама вирішила розповісти свою історію знайомства з батьком і зізналася, що він домагався її уваги 1,5 року і навіть під'їжджав за нею на пожежній машині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Але лайкнув її тільки через місяць", - пожартував батько.

Також батьки не розуміли, чим він займається, хто такий барист і що значить замовляти на Алиэкспресс деталі для Гоупро.

  • Ну я роблю каву, - пояснив свою професію хлопець.
  • Ааа, секретарка, - посміялися батьки.
  • і скільки ж ви отримуєте?
  • ну тисяч тридцять
  • тобто я роблю вагони і отримую 5 тисяч, а він робить каву і отримує 30.... від лайно (це я так, про ситуацію в країні"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблениці Кварталу 95 з Freedom Jazz зроблять під гітару щось неймовірне.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Кравець з "Кварталу 95" вразила дорослими розвагами з довгою штукою в руці.

Також Знай. ua писав, що у "95 Кварталі" показали карантинні розваги сім'ї Степана Казаніна.