Ведуча Нового каналу та зірка "Топ-моделі по-українськи" Алла Костромічова поділилася подробицями про те, як її чоловік-іноземець відреагував на те, що вона залишиться в Києві ще на кілька місяців заради зйомок модельного реаліті "Супер Топ-модель по-українськи".

Всесвітньо відома українська модель розповіла Знай.uа, що через тривалу карантинну розлуку і старт зйомок проєкту для зустрічі з коханим є тільки один варіант - його приїзд в Україну.

Алла Костромічова з чоловіком, фото з архіву моделі
Алла Костромічова з чоловіком, фото з архіву моделі

Алла Костромічова зараз дійсно переживає найдовший період розлуки зі своїм чоловіком-мільйонером Джейсоном Капоне. З березня вона з сином Сальваторе живе в Києві, а її чоловік - в Нью-Йорку. У найближчі місяці подружжя зможе побачитися лише за однієї умови - якщо Джейсон прилетить до Києва, де Новий канал знімає Аллу у реаліті "Супер Топ-модель по-українськи".

"Сподіваюся, Джейсон все-таки зможе до мене прилетіти. Зараз ми намагаємося вирішити питання з тим, як йому дістатися до Києва з Нью-Йорка (через карантин діє ряд обмежень на відвідування країн - ред.). Він планує залишитися на весь знімальний період, якщо дозволить робота, - розповіла ведуча Нового каналу. - Дуже сподіваюся, що ми скоро побачимося - так скучила за ним! І Сальваторе теж дуже сумує за татом, сподіваюся, вони зможуть проводити багато часу разом, поки я на зйомках".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Алла Костромічова на зйомках, фото: Новий канал
Алла Костромічова на зйомках, фото: Новий канал

Незважаючи на розлуку, Джейсон позитивно ставиться до роботи Алли і радий, що вона повернулася до зйомок.

"Чоловік мене підтримав, він дуже радий, що сезон відбудеться, і я прилетіла сюди не даремно. Було б дуже прикро приїхати, пробути тут чотири місяці і просто повернутися в Нью-Йорк, - каже Костромічова. - Ми так давно не бачилися… І якби зйомки не відбулися, ця жертва була б марною".

В Суперсезоні "Топ-моделі по-українськи" на глядачів чекає безліч сюрпризів! Вони побачать найяскравіших учасниць попередніх сезонів модельного реаліті і дізнаються, хто з них повернеться з тріумфом, а хто - розпрощається з мрією.

Алла Костромічова на зйомках, фото: Новий канал
Алла Костромічова на зйомках, фото: Новий канал

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Алла Костромічова розповіла про зйомки "Супер Топ-моделі по-українськи", які вже стартували на Новому каналі.

Також читайте, чого довелося позбутися Аллі Костромічовій, щоб стати справжньою "богинею".

Крім того, Знай.uа зібрав фото підрослих дітей найзнаменитіших супермоделей 90-х. Дізнайтеся, хто з них пішов стопами своїх батьків.